N o v e  4 - M I X - M o t o r n e  k o s e
Novi STIHL 4-MIX-Motor je prvi četverotaktni motor, koji se puni na osnovi patentiranog 4-MIX principa odnosno mješavinom ulje-benzin i koji objedinjuje prednosti dvotaktnog i četverotaktnog motora u jednom. On razvija za 80% manje ispušnih plinova u usporedbi sa snagom istim dvotaktnim motorom i time je dorasao budućim normama o ispušnim plinovima. K tome se odlikuje ugodnom zvučnom slikom i posjeduje dobar okretni moment.
Svijet sutrašnjice
miriše drugačije
Svijet sutrašnjice
ima drugačiji zvuk
Svijet sutrašnjice
ima drugačiji takt
Upečatljiva ekološka bilanca: novi STIHL 4-MIX četverotaktni motor razvija za 80% manje štetnih ispušnih plinova nego većina motora iste snage. Kada budete prvi puta radili sa 4-MIX motorom, biti ćete radosni zbog onoga što ćete čuti. Jer bez obzira na sličnu snagu, novi 4-MIX motor ima ugodniju zvučnu sliku. U budućnosti će novi četverotaktni princip davati takt. STIHL 4-MIX nema samo izvanredni okretni moment, nego je i prvi motor, koji uvjerljivo spaja prednosti dvotaktnog motora sa četverotaktnim.
Mješavinom podmazujući
STIHL 4-MIX-Motor
Sve je stvar mješavine
Pokazati snage:
FS 100 u primjeni
Opterećenje mirisima osjetno je smanjeno zbog redukcije štetnih ispušnih plinova. U svakodnevnom radu ćete također znati cijeniti ugodan razvoj buke, posebice u duljem radu. I kada u radu dođe do težih situacija: sa velikim okretnim momentom 4-Mix-Motora na raspolaganju će vam stajati velike rezerve snage. Nije slučajnost da su STIHL tehničari novi motor nazvali 4-MIX. Kao prvi četverotaktni motor, pogonjen je s mješavinom benzin-ulje u odnosu 1:50 što vam je već vjerojatno poznato kod dvotaktnih motora. To je moguće zbog genijalno jednostavne ideje STIHL tehničara. Trik je slijedeći: Bypass kanal u glavi cilindra raspodjeljuje jedan dio mješavine benzin-ulje u kompletan motor, koji se na taj način potpuno i kontinuirano podmazuje.
Tko na svojem posjedu želi raditi profesionalno, treba motornu kosu koja će se dobro pokazati u svakoj situaciji. Robusna, spremna na opterećenja i opremljena sa velikom snagom, STIHL FS 100 motorna kosa sa 4-MIX-Motorom je prava preporuka za čišćenje nedostupnih mjesta, košnje trave i korova i za rezanje divljeg raslinja i šipražja.

Motorna kosa, koja nudi mnogo mogućnosti
Odaberite prema
potrebi vašeg rada. FS 100 postoji u izvedbi sa ručkom za dvije ruke i sa okruglom ručkom. Ručka za dvije
ruke
primjenjiva je za prirodno i snažno kretanje motorne kose pri košnji.FS 100
(Ručka za dvije ruke):
5,8 kg
1,05 KW/1,4 KS

Ergonomski oblikovana
kružna ručka, idealna je za rad u ograničenim uvjetima prostora. Za dobro upravljanje u trnju, između živica i nastalog divljeg
raslinja. Za uređenje na raspolaganju vam stoji kompletni asortiman reznih alata.


FS 100 R
(Kružna ručka)
5,5 kg
1,05 KW/1,4 KS

 
 
Zagrebačka 115, 10410 VELIKA GORICA, PP 15 TEL. 01 62 24 444, FAX 01 62 26 092